Program soutěží FAČR je do odvolání přerušen

12.03.2020 17:04

Upozorňujeme fanoušky i hráče, že všechna soutěžní utkání jsou minimálně na následujících 30 dní přerušena. Situace se jistě bude ještě vyvíjet, ale minimálně první čtyři jarní utkání jsou prozatím odložena:

KOLO DATUM ČAS DEN ODJEZD DOMÁCÍ HOSTÉ POZNÁMKA
Formanka
17 21.3. 15:00 SO   Mladějovice Hnojice ODLOŽENO
18 28.3. 15:00 SO   Mladějovice Velký Újezd ODLOŽENO
19 4.4. 15:30 SO   Mladějovice Vilémov ODLOŽENO
20 11.4. 15:30 SO AUTA Luká Mladějovice ODLOŽENO
14:15

 

Stanovisko OFS Olomouc:

Vážení sportovní přátelé,
 
zde je stanovisko předsedy Výkonného výboru OFS k aktuální situaci:
 
1) Vzhledem k nařízení Vlády ČR z 12.3. a následnému rozhodnutí FAČR ze stejného dne, je program všech soutěžních utkání organizovaných OFS Olomouc do odvolání přerušen.
 
2) Co se týče tréninkového procesu, ať už dětí, nebo dospělých - včerejší nařízení Vlády ČR tréninkový proce na sportovištích nezakazuje - samozřejmě za splnění podmínky, že se v místě nebude nacházet ve stejnou dobu více než 30 osob. Je na rozhodnutí a zodpovědnosti klubů, zda v tréninkovém procesu budou pokračovat.
 
3) Co se týče přátelských utkání - OFS Olomouc klubům nedoporučuje sehrávat přátelská utkání. V případě, že by se kluby přesto dohodly přátelské utkání uskutečnit, přebírají za ně plnou odpovědnost a tato utkání se uskuteční zcela mimo působnost OFS a FAČR. 
OFS Olomouc vydá okresním rozhodčím doporučení, aby se těchto přátelských utkání nezúčastňovali. Pokud se rozhodnou je řídit, budou mimo režim OFS a budou je řídit jako laikové, bez odznaku rozhodčího FAČR.
 
V případě změny ve vývoji situace budeme kluby neprodleně informovat.
 
--
S pozdravem

Lukáš Bartoň

sekretář OFS Olomouc

Více na: https://facr.fotbal.cz/program-soutezi-facr-je-do-odvolani-prerusen/a12214

Zpět

Vyhledávání

Vytvořil Lukáš Jemelík © 2011-16 Všechna práva vyhrazena.